Interjers- tās viennozīmīgi ir sajūtas. Tieši tā, sajūtas. Un nevis priekšmeti, dekorācijas vai dārgas mēbeles, par kurām tik bieži gaužamies, jo tās aizņem pārāk daudz vietas, vai tieši pretēji, nespēj pietiekami aizpildīt telpu. Tās ir sajūtas, kad vēlu vakarā atgriežamies mājās no ikdienas gaitām, vai no rīta ar karstu kafijas krūzi sveicam kolēģus darba vietā, kas savā ziņā jau kļuvusi par otrajām mājām. Tās ir sajūtas, kad esi tālu prom, taču vienīgā vieta, par ko spēj domāt, ir mājas. Tur Tu vari būt pats un no visas sirds īsts. Tas liek aizdomāties, kas tad ir īsta un patīkama māju sajūta, kas to veido?

To noteikti lielā mērā veido cilvēks un tā individualitāte. Mājoklis vai darba vieta ir cilvēka dvēseles atspulgs. Mēdz taču teikt – cilvēka mājas ir tur, kur viņa sirds. Bet sajūtas taču nevar nopirkt veikalā, nevar ieiet lielveikalā un konsultantam palūgt: ”Man, lūdzu, vienu patīkamu māju sajūtu.” Arī apziņa, ka tikko nopirktais paklājs vai tapetes cēli rotā vēl vismaz simtiem vai pat tūkstošiem mājokļu, liedz nodomāt- es savā telpā kā individualitātes karaļvalstī.

Tāpēc “Mana Tapete” komanda nolēma spert soli pretī lielākajiem oriģinalitātes tīkotājiem Latvijā un ārpus tās robežām. Tas tad arī ir “Mana Tapete” darbības mērķu augšgalā- individuāli dizaina risinājumi jebkurai gaumei. Kad pirmie soļi interjera dizaina uzlabošanā tika sperti, ražojot un pārdodot oriģinālas foto kanvas, bija skaidrs, ka jādodas uz priekšu. Mēs smēlāmies iedvesmu no saviem apmierinātajiem un atsaucīgajiem klientiem un sākām attīstīt nākamās idejas. Idejas noveda pie šķietami vienkārša, tomēr tik trāpīga un efektīva dizaina uzlabošanas līdzekļa – tapetēm. Šajā mirklī varbūt kādam var šķist: “Nu, nē, neciešu remontus, netīrību, remontstrādniekus, nebeidzamo mēbeļu pārbīdīšanu un milzīgās izmaksas…” Tomēr par visu ir padomāts! Kāpēc gan interjera uzlabošanai būtu jākļūst par laikietilpīgu, dārgu vai sarežģītu procesu?

Sakot, ka par visu ir padomāts, mēs domājam par Tavām ērtībām. Tev nāksies noticēt, ka viss, kas Tev nepieciešams, lai uzlabotu telpas dizainu, ir mūsu tapetes un sabiedrotais jautrākam un vieglākam līmēšanas procesam! Un kas ir svarīgākais- Tavs mājoklis vai izvēlētā telpa acu mirklī pārtaps par vietu, kurā patiešām iederies. Ja esi nolēmis savas sienas izrotāt ar netradicionāliem dizainiem vai personīgajiem foto, varam garantēt, ka otra tāda interjera nebūs. Un kurš tagad šaubās par savu individualitātes karaļvalsti? Tomēr, ja jūties drošs par pārmaiņām, bet nespēj iztēloties vai vārdos izteikt to, ko gribi ieraudzīt savās telpās, mēs palīdzēsim, piedāvājot plašu tapešu katalogu ar visdažādākajiem dizaina risinājumiem. Un ja dvēselē esi strauja un mainīga personība, ideāli! Nesabojājot sienu, plēs nost tapetes, kad vien sirds kāro un līmē jaunas kaut vai katru dienu. Principā, vēlamies pateikt, ka mūsu tapetes strādā kā milzīgas uzlīmes, kuras Tavu ikdienu var pārvērst līdz nepazīšanai.

Kas tad īsti ir tā patīkamā māju sajūta, iespējams, paliek kā neatbildēs jautājums. Taču “Mana Tapete” komanda vienu zina droši- tikai Tu pats ar savu individualitāti un oriģinālo personību radi pasauli sev apkārt. Ļauj telpās ienākt radošuma dzirkstij, neapslāpē savas idejas un ļaujies dizaina pārvērtībām. Atceries, mēs esam tikai par! Piemeklēsim interesantāko dizainu, tiksim galā ar nestandarta izmēriem un, galvenais, parūpēsimies par augstāko produkta kvalitāti.

Piepildi savus sapņus, ieskaties manatapete.lv un atrodi savu “māju sajūtas” raksturojumu un precīzāko definīciju!

November 25, 2021

Atstāt komentāru

Lūdzu atceries: komentāri vispirms tiks izskatīti, pirms tie tiks publicēti.